Resultaten voor knop

knop
KARWEI Knoppen grepen kopen?
Knop Thea chroom 50 mm. Greep Thea rvs-look 50 mm. Greep Jara mat chroom/zwart 140 mm. Knop Serra hout wit. Knop Sophia nikkel 35 mm. Knop Floor wit 55 mm. Knop Amalia rvs 18 mm. Knop Thea tinkleurig 50 mm.
knop Nederlands woordenboek Woorden.org.
iets in het oor knop en iets goed onthouden. iets achter de knop en hebben iets is volbracht of voltooid. geen touw aan vast te knop en totaal onbegrijpelijk. er geen touw aan vast kunnen knop en door de onduidelijkheid niet kunnen begrijpen wat er wordt bedoeld.
knop WikiWoordenboek.
2 bot, uitspruitsel. deel van een toestel. uitloper van een plant. Het woord knop staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd knop herkend door. van de Nederlanders.
Knop 14 definities Encyclo.
plant In de knop van een plant zit het groeibeginsel van een stengel, blad of bloem en bevindt zich aan de top of zijkant van een stengel. Het groeibeginsel bestaat uit primordia, die afhankelijk van het groeistadium vegetatief of generatief van de plant tot een blad of bloem kunnen uitgroeien.
Knop voor stoplicht is vooral om je rustig te houden Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability of 6. Views. Pijltje
De detectoren pikken alleen metalen fietsframes op, dus wie een fiets heeft van bijvoorbeeld carbon waar veel racefietsen van zijn gemaakt moet ook op de knop duwen. Soms werkt de lus bovendien niet vlekkeloos, dus dan is de knop een goede backup.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: knop. knop de; m; meervoud: knoppen 1 knobbeltje aan een plant waaruit een blad of bloem groeit 2 min of meer rond voorwerp, gebruikt als handvat, druktoets, versiering of ter bescherming: met een druk op de knop bijna automatisch, zonder veel inspanning; achter de knoppen zitten een radio of tv-uitzending technisch regelen; de knop omzetten iets vervelends achter zich laten en aan iets nieuws beginnen 3 computer als knop vormgegeven link waarop kan worden geklikt; button naar de knoppen gaan kapot, verloren gaan.
Knop Tweewielers winkel en webshop in elektrische fietsen Yerseke Zeeland.
Tel: 0113 572814. Dames Stad comfort. Heren Stad comfort. Dames Stad lifestyle. Heren Stad lifestyle. Heren Stad sportief. Dames Stad sportief. Over Knop Tweewielers. Haal en brengservice. 4416 CC Kruiningen. copyright Knop Tweewielers Disclaimer Sitemap Algemene voorwaarden Realisatie: DORST communicatie.
Knop plant Wikipedia.
bloemknop of generatieve knop: Een knop met uitsluitend bloemen. lateraal: Knoppen die langs de stengel en niet aan de top van de stengel zitten. bladknop of vegetatieve knop: Een knop met uitsluitend bladeren. gemengde knop: Een knop met bloemen en bladeren.
knop Nederlands spreekwoordenboek.
de eindjes niet aan elkaar knop en niet rond komen met z'n' inkomen. er geen touw aan vast kunnen knop en door de onduidelijkheid niet kunnen begrijpen wat er wordt bedoeld. geen touw aan vast te knop en totaal onbegrijpelijk.

Contacteer ons