Op zoek naar knop?

knop
KNOP Parfum gemaakt Rozenknoppen.
door op de knop bewerk / kortingscode toevoegen te klikken. Met onze fietsbezorging hoef je niet thuis te zijn. Het heerlijk ruikende pakketje gaat door je brievenbus en ligt thuis op je te wachten! Jouw bestelling Bewerk / Kortingscode toevoegen.
Knop Op Welzijn Capelle.
Dinsdag, donderdag 19.00 tot 21.00 uur en vrijdag 16.00 tot 18.00 uur; soms 21.00 uur is Knop Op geopend voor jongeren van 10 tot en met 23 jaar. Check bij Knop Op de data van speciale workshops en meidenactiviteiten. Op feestdagen is Knop Op gesloten.
knop WikiWoordenboek.
2 bot, uitspruitsel. deel van een toestel. uitloper van een plant. Het woord knop staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd knop herkend door. van de Nederlanders.
Synoniemen van knop; ander woord voor knop synoniemen.net.
gevest, greep, grip, handgreep, hecht, heft, hendel, hengsel, klink, knop, kruk, oor, steel knobbel zn.: bobbel, buil, bult, knobbeligheid, knop, knor, uitwas, verdikking, zwelling oog zn.: bladknop, kiem, knop, oculus, vruchtknop handgreep zn.: handvat, handvatsel, knop, kruk, oor bot zn.:
Knop 15 definities Encyclo.
plant In de knop van een plant zit het groeibeginsel van een stengel, blad of bloem en bevindt zich aan de top of zijkant van een stengel. Het groeibeginsel bestaat uit primordia, die afhankelijk van het groeistadium vegetatief of generatief van de plant tot een blad of bloem kunnen uitgroeien.
knop Nederlands spreekwoordenboek.
de eindjes niet aan elkaar knop en niet rond komen met z'n' inkomen. er geen touw aan vast kunnen knop en door de onduidelijkheid niet kunnen begrijpen wat er wordt bedoeld. geen touw aan vast te knop en totaal onbegrijpelijk.
knop Nederlands woordenboek Woorden.org.
iets in het oor knop en iets goed onthouden. iets achter de knop en hebben iets is volbracht of voltooid. geen touw aan vast te knop en totaal onbegrijpelijk. er geen touw aan vast kunnen knop en door de onduidelijkheid niet kunnen begrijpen wat er wordt bedoeld.
Fietsverhuur Tijs Knop Rijwielverhuur.
GEWOON LANGS KOMEN EN KIJKEN WAT BESCHIKBAAR IS. Direct aan de haven uw rijwiel ophalen en wij vervoeren gratis uw bagage naar uw vakantieadres. Fietsen op Terschelling Natuurlijk bij Tijs Knop rijwielverhuur. Rijwielverhuur TIJS KNOP is zeer gemakkelijk te vinden.
knop Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: knop DE knop ES knop FR. Definities op Encyclo.nl: knop 14x. Vertalingen knop NLEN. 1 voorwerp dat allerlei functies kan hebben, zoals iets vastpakken of iets goed laten functioneren button, knob.

Contacteer ons