Resultaten voor zwenkwielen

zwenkwielen
Breed assortiment wielen Manutan.
Het geruisloos verplaatsen van uw apparaten, doet u gemakkelijk en snel dankzij zwenkwielen. Het rubberen loopvlak van een zwenkwiel voorkomt dat er strepen op de vloer ontstaan. Bovendien zijn de zwenkwieltjes van Manutan bestand tegen bijvoorbeeld zout water en zuren.
Zwenkwielen, bokwielen Kopen op Conrad.nl.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
Rubberen zwenkwielen met rem 50mm 50kg.
Rubberen zwenkwielen met rem 50mm 50kg. Klik op de afbeelding om in te zoomen. Klik en scroll om in te zoomen. Product Eenheid Prijs Aantal. Rubberen zwenkwielen met rem 50mm 50kg. Rubberen zwenkwielen met rem 75mm 50kg. Rubberen zwenkwielen met rem 100mm 70kg.
Zwenkwielen kopen? Voordelig betrouwbaar voor ieder zwenkwiel.
Onze ervaring ligt bij bedrijven en particulieren. Vele meubelmakerijen, timmerbedrijven, fabrieken en tuincentrums hebben wij voorzien in hun interne en externe transport. In de webwinkel ziet u onze hoge kwaliteit en veilige zwenkwielen, stoelwielen, meubelwielen, zwenkwielen met rem, transportwielen, bokwielen en zwenkwielen met luchtbanden.
Zwenkwielen nodig? Alle soorten en maten zwenkwielen!
De gegevens die wij op onze webwinkel laten zien zijn allemaal volgens de laatste Europese Normen, denk hierbij aan het draagvermogen, deze is gegarandeerd zeker zodat u zonder enige twijfel jarenlang het wiel probleemloos kunt gebruiken! Zwenkwielen Zwenkwieltjes Bokwielen Meubelwielen TENTE wielen.
Zwenkwielen.
Magazijn en Logistiek. Verzenden en verpakken. Met dubbele rem en plaatbevestiging. Met rem en boutgatbevestiging. Met rem en plaatbevestiging. 7 artikelen in Zwenkwielen. Laser Z-77096 Ligmat. Type: Met rem en boutgatbevestiging. Draagvermogen: 110 kg, 40 kg, 60 kg, 75 kg.
Zwenkwiel kopen bij de grootste wieltjes specialist.
Voor welke situatie wil je zwenkwielen kopen? Op werkplaatsen of in andere omgevingen waar regelmatig spullen verplaatst moeten worden, kun je zwenkwielen kopen om voor ergonomische werkomstandigheden te zorgen. Denk maar eens aan rolcontainers en transportkarren, maar ook onder trolleys of serveerkarren.
Zwenkwielen.
Korting: Bruto 10 % Direct leverbaar. Registreer voor bedrijfsvoordeel. zwenkwiel zwart rubber met rem. Registreer voor bedrijfsvoordeel. VOOR 1189, EXCL. BTW 1439, Prijs voor 1 Stuks. Korting: Bruto 10 % Direct leverbaar. Registreer voor bedrijfsvoordeel. zwenkwiel zwart rubber met rem.
Voordelig zwenkwielen kopen? Alleen de wielen met hoge kwaliteit!
Niet voor niets geven wij een jaar garantie op alle wielen. Naast bokwielen, grote zwenkwielen met rem, flightcase wielen besteld u hier makkelijk, voordelig en snel uw zwenkwielen. Voor ieder zwenkwiel, ook uw specialistische wielen. U krijgt hier de kleine zwenkwieltjes voor bijvoorbeeld lichte meubels.

Contacteer ons