Meer resultaten voor tuinslang

tuinslang
GAMMA Tuinslangen kopen?
Alleen met GAMMA Voordeelpas. GAMMA Tuinslangen tuinslang gewapend grijs 15 meter 1/2 inch. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Gardena Classic tuinslang 30 meter. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Gardena Flex tuinslang 20 meter. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Garden Classic tuinslang 15 meter.
KARWEI Tuinslangen kopen?
Bij het besproeien van je tuin is het natuurlijk handig als de tuinslang goed mee beweegt. Daarom moet een tuinslang flexibel zijn en makkelijk in gebruik. KARWEI biedt voor jou de beste flexibele tuinslang die past bij jou en je tuin.
Tuinslang aanbieding BESLIST.nl Laagste prijs online.
De tuinslang is elastisch en blijft in vorm door het gebruik van hoogwaardig materiaal De spuit is traploos instelbaar en is weer, UV en temperatuurbestendig Het waterkraanstuk is geschikt voor alle gangbare aansluitingen van 2644, mm-schroefdraad GÂâ De tuinslang is geschikt voor toegankelijk gebruik met een grote bewegingsvrijheid door de.
Tuinslang kopen? Tuinslangen van o.a. Gardena en Central Praxis.
Daarbij heb je de keuze: je kunt de tuinslang thuis laten bezorgen of in een van onze winkels ophalen. Net wat voor jou handiger is. Mis je nog de buitenkraan om je tuinslang aan te sluiten? Ook die heeft Praxis voor je.
Tuinslangen Welkoop.
Tot 4 artikelen vergelijken toegevoegd Verbergen. Om je tuin te kunnen besproeien is een tuinslang erg praktisch. Met een tuinslang kun je gemakkelijk het water uit je kraan naar de gewenste plek krijgen zonder steeds heen en weer te hoeven lopen.
Tuinslangen kopen? Frank.
Ideaal, wanneer u een grote tuin heeft en overal gemakkelijk bij wilt komen. De haspels die u in onze online tuinslangenwinkel vindt zijn verkrijgbaar inclusief tuinslang of zonder tuinslang. In het laatste geval kunt u de tuinslang die u reeds in uw bezit heeft om de haspel oprollen.
Tuinslangen kopen bij HORNBACH.
Wil jij de tuinslang direct in huis hebben? Reserveer deze dan online en haal de tuinslang af bij jouw HORNBACH vestiging. Als je voor gemak gaat, bestel de tuinslang dan in onze webshop. Met 1 klik voeg je de tuinslang toe aan je winkelwagentje.
Tuinslang kopen? Coolblue alles voor een glimlach.
Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig. De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel.
Tuinslang kopen? Frank.
Variërend van slangkoppelingen zodat u uw slang kunt aansluiten op uw buitenkraan of voor het verlengen van uw tuinslang, tot handige spuitkoppen met diverse sproeistanden. Daarnaast kunt u op tuinslang-expert terecht voor slanghaspels en slangenwagens zodat u uw tuinslang netjes kunt opbergen.

Contacteer ons