Meer resultaten voor marbett stelvoeten

marbett stelvoeten
REX MCC MARBETT.
REX MCC MARBETT. REX MCC MARBETT. Caldic Techniek is stockhoudend verdeler van de hoogkwalitatieve flessenkettingen en modulaire tapijten van de merken Rexnord en Mcc. Tot de Rexnord-groep behoort ook het merk Marbett met zijn uitgebreid gamma geleidingen, stelpoten en waterdichte lagerblokken.
Marbett Stelvoeten inslagdoppen Caldic specialist in techniek.
Marbett Stelvoeten inslagdoppen. Deze inslagdoppen zijn te krijgen is de meest gangbare koker en buismaten. Door toepassing van glasvezelversterkt polyamide loopt de maximale belasting op tot 800kg. Voor een hygiënischere afwerking of voor de hogere belastingen zijn er lasplaten in RVS met schroefdraad voor koker en buis te verkrijgen.
Marbett Stelvoeten excellence serie Caldic specialist in techniek.
Marbett Stelvoeten excellence serie. Deze serie is een doorontwikkeling van de standaard serie. Vele productverbeteringen zijn in dit ontwerp doorgevoerd. De schotel komt minder snel los van de spindel door de verstevigde kogelconstructie. Geen verlies van de antislipmat meer, deze is geïntegreerd in de schotel d.m.v.
stelvoeten.
Stelvoet zeskant zonder kogelgewricht. DNL heeft een zeer uitgebreid assortiment machine stelvoeten. De stelvoeten kunnen geleverd worden in diverse lengtes, met en zonder kogelgewricht en diameters in staal verzinkt en RVS. RVS stelvoeten: Voordelig én uit voorraad. Marbett Stelvoeten Kunststof serie.
RVS stelvoeten: Voordelig én uit voorraad.
Marbett Stelvoeten Kunststof serie. Door toepassing van glasvezelversterkt polyamide loopt de maximale belasting van deze inslagdoppen op tot 800 kg. Voor een hygiënischere afwerking of voor de hogere belastingen zijn er lasplaten in RVS met schroefdraad voor koker en buis te verkrijgen.
Marbett Stelvoeten algemeen Caldic specialist in techniek.
Skip Navigation Links. Marbett Stelvoeten algemeen. Sinds 1985 is Caldic Techniek met het merk Marbett marktleider op het gebied van stelvoeten. Door onze jarenlange ervaring is de logistiek geoptimaliseerd en de kostprijs gereduceerd. Hierdoor kunnen wij snel leveren tegen scherpe prijzen.
Marbett Stelvoeten standaard serie Caldic specialist in techniek.
Services Producten Markten Download Nieuws Werken bij Contact Algemene Voorwaarden Nieuwsbrief. Skip Navigation Links. Marbett Stelvoeten standaard serie. Deze serie kan met en zonder antislipzool geleverd worden. De eventuele montagegaten zijn standaard gesloten en kunnen met een drevel worden doorgetikt.
RVS stelvoet met FDA approval.
De materiaalkeuze, de waterdichte schotel en de hygiënische vormgeving maken de Excellence serie stelvoet ook geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Met deze stelvoet voegt u iets toe. Diverse kleuren kappen leverbaar ook in RVS, eventueel bedrukt of gelazerd met uw logo. Marbett Stelvoeten Kunststof serie.

Contacteer ons