Resultaten voor aandrijving

aandrijving
Elektrische aandrijving 800Nm CVS 808 Coster BAFA.NL.
CDR 064 Elektrische aandrijving, 24V, 1.5Nm, 60 sec. CRB 094 098 Elektrische aandrijving, 24-230V, 60Nm, 90 sec. CVC Elektrische aandrijving, 24-230V, 60Nm, 15-180 sec. CVF Elektrische aandrijving, High Power, 24-230V, 100-120Nm, 150-450 sec. CVH Elektrische aandrijving, 24-230V, 150Nm, 52-630 sec.
Hydraulische aandrijving Hydrauliek24.nl.
De motorgroep is de groep die de hydraulische energie omzet in mechanische energie. Dit zorgt voor de aandrijving van de last. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de hydromotor, powerpacks en de hydraulische cilinder. Wilt u meer weten over hydrauliek aandrijving? Onze medewerkers helpen u graag!
Aandrijving Wikipedia.
Bij de aandrijving van een voertuig wordt de kracht van de aandrijving of de snelheid vaak geregeld door een pedaal of een draaibaar handvat twistgrip. Vaak wordt, onafhankelijk van het type motor, informeel gesproken van gaspedaal in het geval van bediening met een pedaal, of draai-gashendel bij handbediening.
Aandrijving 6 definities Encyclo.
Een aandrijving is een systeem dat ervoor zorgt dat een machine of een machineonderdeel zich voortbeweegt. Te denken valt hierbij aan een verbrandingsmotor om een auto, die via de aandrijflijn ervoor zorgt dat de auto zich voorbeweegt, maar ook aan hydrauliek en pneumatiek, waarmee de aandrijving van losse componenten wordt geregeld.
Home Transportbandaandrijving.
Onze door jarenlange ervaring opgedane expertise willen wij gebruiken om een objectief advies te geven over de meest optimale aandrijving voor iedere transportband. Wij streven er naar om niet afhankelijk te zijn van een enkel merk of fabricaat maar willen juist door een breed aanbod in elke situatie de juiste aandrijving kunnen aanbieden.
aandrijving English translation Linguee.
Voor een voertuig met dub be l e aandrijving g e ld t dat, als de b ei d e aandrijvingen z o da nig zijn dat het voertuig zowel aan de definitie van bromfiets als aan de definities van motorfiets dan wel driewieler of vierwieler beantwoordt, deze laatste.
Wat is de beste keuze voor een lineaire aandrijving: tandheugel en rondsel.
Door de erg hoge kosten van materiaal en technologie en de lage koppels wordt deze aandrijving weinig toegepast. Lineaire aandrijving d.m.v. De duwketting bestaat uit speciaal gevormde schakels, welke door de geometrie ervoor zorgt dat de ketting onder drukbelasting niet kan knikken.
Bosch komt met unit voor elektrische as-aandrijving Automotive Werkplaats.
Het is een compacte eenheid met elektromotor, vermogensregeling en aandrijving. Deze unit is bedoeld om rechtstreeks de as van een auto aan te drijven. Daarmee wordt de toch al beperkte complexiteit van de elektrische aandrijving nog verder teruggebracht, claimt Bosch.
aandrijving Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Voorbeeldzinnen voor aandrijving" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. Lees hier meer. Dutch Want een woordenboek is eigenlijk Victoriaans design gemengd met wat moderne aandrijving.

Contacteer ons