Resultaten voor aandrijving

aandrijving
aandrijving Vertaling Nederlands-Engels.
aandrijving door hulpmotor. aandrijving door platte riem. aandrijving door V-riem. aandrijving in rechte lijn. aandrijving met gekerfde riem. aandrijving met holle as. aandrijving met koppelomvormer. aandrijving met trekkabel. aandrijving op alle wielen. aandrijving van alle assen. aandrijving van alle wielen.
Aandrijving en onderstel Audi Q5 Audi Nederland Q5 Home Audi Nederland.
In de versies met viercilinder motor en quattro permanent beschikbare vierwielaandrijving zorgt een slimme regeling ervoor dat uw Q5 efficiënt, dynamisch en veilig rijdt, met behoud van tractie. Als quattro niet nodig is, koppelt het systeem los en wordt brandstof bespaard.
aandrijving WikiWoordenboek.
Frans: propulsion fr. Italiaans: propulsione it. Spaans: propulsión es v, tracción es v, accionamiento es m. Het woord aandrijving staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd aandrijving herkend door.:
Aandrijving Star Automaterialen.
De aandrijving van de auto zorgt ervoor dat het voertuig zich voortbeweegt. De aandrijving van een auto kan onderverdeeld worden in drie soorten. Een voorwiel, achterwiel of vierwielaandrijving. De voorwielaandrijving is veiliger dan achterwielaandrijving doordat de wegligging van voorwiel aangedreven autos beter is.
Roterende aandrijving Rotero.
Sturingen en versterkers. Klantspecifiek maatwerk roterende aandrijving. Al onze standaardproducten in de productgroep roterende aandrijving zijn vlot leverbaar. Wij leveren echter ook klantspecifieke oplossingen. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de assemblage van de mechanische componenten en de sturing.
Fixedgear Singlespeed Fixedgear // Aandrijving Dé Fixedgear specialist // Singlespeedparts.nl.
Beschermen / Glans. Hier vind je de meest essentiële onderdelen die je nodig zult hebben om de aandrijving van je fixedgear of singlespeed in orde te maken. Sorteer op Positie. All-City RVS Lockring. All-City RVS Lockring. BLB Notorious Track Crankset.
Tag: elektrische aandrijving AT-Aandrijftechniek.
De E-Wheel Drive van Schaeffler is een wielnaafaandrijving waarbij alle benodigde elementen zijn ondergebracht in de velg. Het gaat hierbij om de elektromotor, vermogenselektronica en regelaars, remmen en koeling. De elektrische aandrijving biedt een vermogen tot 40 kW en Lees verder.
Aandrijving Wikipedia.
Bij de aandrijving van een voertuig wordt de kracht van de aandrijving of de snelheid vaak geregeld door een pedaal of een draaibaar handvat twistgrip. Vaak wordt, onafhankelijk van het type motor, informeel gesproken van gaspedaal in het geval van bediening met een pedaal, of draaigashendel bij handbediening.
Aandrijving 6 definities Encyclo.
Een aandrijving is een systeem dat ervoor zorgt dat een machine of een machineonderdeel zich voortbeweegt. Te denken valt hierbij aan een verbrandingsmotor om een auto, die via de aandrijflijn ervoor zorgt dat de auto zich voorbeweegt, maar ook aan hydrauliek en pneumatiek, waarmee de aandrijving van losse componenten wordt geregeld.

Contacteer ons