Op zoek naar kogelpot?

kogelpot
KIPP Kogelpotten met plaatstalen huis en kunststof lastkogel.
Opmerking: Kogelpotten met kunststof kogels zijn bijzonder goed geschikt voor het transport van gevoelige goederen zoals glas of gepolijste aluminium, messing en staalplaten. Deze hebben een viltafdichting, die beschermt tegen vervuiling. Vorm B: deksel en behuizing verzinkt, Draagkogels van staal.
kogelpotten kogelrollen van staal en van roestvast staal.
Kogelpotten kopen VINK LISSE Nederland.
Vaak zijn ze verbonden met transportbanden, rollenbanen of kogeltafels en dragen zo bij aan de goede werking van speciaal vervaardigde transportinstallaties. Het kiezen van de juiste kogelpot Bij het selecteren van kogelpotten moet echter op verschillende zaken worden gelet: de grootte, het gewicht en de afmeting van het transportgoed.
KIPP Kogelpotten met veerelementen.
Opmerking: Kogelpotten met veerelementen maken een gelijkmatige lastverdeling mogelijk bij het transport van goederen met een ongelijk oppervlak. Bij gebruik in machines, zoals snijpersen, afkantpersen enz, veert het element na beƫindiging van de bewerking weer terug en kan het werkstuk worden weggerold. Bij de eindkracht N schuift de kogelpot geheel naar binnen.
Kogelpotten Bestel uw kogelpotten eenvoudig online.
Kogelpot stalen behuizing deksel. Kogelpot stalen behuizing kogel RVS. Kogelpot bevestigingselement RVS. Tolerantiering voor kogelpot. Kogelpotten zijn elementen met een zeer lage wrijvingsweerstand. Zij worden vooral gebruikt als bouwstenen in transportsystemen, toevoerunits en bewerkings en verpakkingsinrichtingen waarmee stukgoed. Kogelpotten zijn elementen met een zeer lage wrijvingsweerstand.
Kogelpot Protempo.
Serie 710-002 standaard met ovale plaatbevesting. Serie 710-004 standaard met draadstiftbevestiging. Serie 710-005 standaard met draadstiftbevestiging inclusief cup. Serie 710-007 heavy duty, serie standaard. Serie 710-008 heavy duty, serie zwaar. Serie 710-025 mini units. Serie 710-500 clipbevestiging voor serie euro unit.
Kogelpotten voor toepassing van 1 tot 7000 KG.
het merendeel van onze kogelpotten is voorzien van een seal viltafdichting welk vervuiling van de kogelpot voorkomt, tevens hebben de meeste ontwerpen kogelpotten hebben gaten om vuil af te voeren waardoor de levensduur van verlengt wordt en deze soepel blijft lopen.
KIPP Kogelpotten met plaatstalen huis.
Kogelpotten met plaatstalen huis. Beschrijving Grondstof: Staal verzinkt of rvs. Opmerking: Kogelpotten met plaatstalen huis hebben een viltafdichting, die tegen vervuiling beschermt. Vorm B: deksel en behuizing verzinkt, Kogels van staal. Vorm C: deksel en behuizing verzinkt, Kogels van rvs.

Contacteer ons