Zoeken naar hygienisch

hygienisch
hygienisch Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Regular airing activates the self-cleaning function of the fibres and your overlay stays as hygienically fresh for up to seven years as it was on the first day. Door sl ec h t hygienisch o n tw erp en handeling.,
Hygiënisch werken Kennisplein Zorg voor Beter.
Als je als team al langer op een bepaalde manier werkt, vallen minder hygiënische aspecten in de werkomgeving je soms niet meer op. Om samen eens stil te staan bij de hygiëne op de afdeling hebben we dit hulpmiddel ontwikkeld.
hygiënisch Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
As you all know, there is not much control in these areas in terms of either hygiene or the use of appropriate drugs to fight these diseases. Dutch Het voorbeeld van Oostenrijk toont aan dat de bezwaren vanwege de eventuele besmetting van dieren ongegrond zijn als er hygiënisch perfect en onder controle door de overheid wordt gewerkt.
Wat is hygiëne, NVZ Schoon, Hygiënisch, Duurzaam.
Alles wat u moet weten over de basisprincipes van een goede en gezonde hygiëne verzameld in één handzame brochure. De NVZ is de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van producten die te maken hebben met het reinigen, desinfecteren en onderhouden van de woon en werkomgeving.
Betekenis hygiënisch.
Wat betekent hygiënisch? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord hygiënisch. Je kunt ook zelf een definitie van hygiënisch toevoegen. Engels: Hygienic met betrekking tot de lichaamszorg Bron: gezondheidsplein.nl. de hygiëne; wat aan de eisen van de hygiëne voldoet.
Hygiëne Wikipedia.
Hygiëne is een verzamelnaam voor alle handelingen en handelingswijzen die ervoor zorgen dat mensen en dieren gezond blijven door ziekteverwekkers uit de buurt te houden of een besmettingsbron te isoleren. Het woord is afkomstig van het Griekse woord Hygieia; was in de Griekse mythologie de godin van de gezondheid en reinheid.
Hygiënisch zijn wikiHow.
English: Be Hygienic, Español: ser más higiénico, Deutsch: Hygienisch sein, Italiano: Curare la Propria Igiene, Português: Ter Higiene, Français: s'occuper' de son hygiène, etina: Jak být istotný, Ting Vit: Gi gìn v sinh cá nhân., Deze pagina is 1.757 keer bekeken.
ZIPnet Hygiënisch werken bij wondverzorging.
Draag een vochtwerend schort wanneer de eigen kleding of dienstkleding besmet kan raken met wondvocht of spoelvocht. Draag altijd een vochtwerend schort bij het verzorgen van geïnfecteerde wonden en bij het spoelen en uitdouchen van wonden. Verwijder het vuile verbandmateriaal.
Hygiënisch 9 definities Encyclo.
hygiënisch bijv.naamw.Uitspraak: hixijenis als iets schoon is Voorbeeld: een hygiënisch toilet'Antoniem: onhygiënisch copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: hygiënisch komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal va. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/hygiënisch.: 1 Kuis 2 Overeenkomstig de gezondheidsleer 3 Rein 4 Schoon 5 Zuiver.

Contacteer ons