Meer resultaten voor hygienisch

hygienisch
Hygiënisch 8 definities Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
hygiënisch WikiWoordenboek.
Die zijn lastig schoon te maken en dat is niet zo hygiënisch, reageert de bakker. Duits: hygienisch de. Engels: hygienic en. Slowaaks: hygienický sk. Tsjechisch: hygienický cs. Het woord hygiënisch staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Is de Dyson Airblade nou hygiënisch of niet? BIG.
Het concept is simpel: na het wassen van je handen droogt de harde luchtstraal je handen. Maar nu zijn er onderzoeken die zeggen dat de Airblade juist heel vervuilend is, omdat het ervoor zorgt dat er extreem veel bacteriën alle kanten op vliegen.
Puzzelwoordenboek HYGIENISCH.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 8 puzzelwoorden gevonden voor HYGIENISCH.
hygienisch Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Regular airing activates the self-cleaning function of the fibres and your overlay stays as hygienically fresh for up to seven years as it was on the first day. Door sl ec h t hygienisch o n tw erp en handeling.,
Hygiënisch werken met de online training HACCP voor slechts 69.,
In verschillende branches is het onontkoombaar om hygiënisch te werken. Om te weten te komen wat er allemaal komt kijken bij dit proces is een HACCP hygiënecode certificaat geen luxe. De HACCP hygiënecode cursus gaat dieper in op hygiënisch werken.
Hygiënisch Iboma.
Hygiëne, wat betekent het eigenlijk? Het is een verzamelnaam voor alle handelingen en handelingswijzen die ervoor zorgen dat mensen en dieren gezond blijven door ziekteverwekkers onschadelijk te maken of uit de buurt te houden. Hygiëne is er in veel verschillende gradaties.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: hygienisch. hygi ë nisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 zindelijk, schoon. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
hygiënisch Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
As you all know, there is not much control in these areas in terms of either hygiene or the use of appropriate drugs to fight these diseases. Dutch Het voorbeeld van Oostenrijk toont aan dat de bezwaren vanwege de eventuele besmetting van dieren ongegrond zijn als er hygiënisch perfect en onder controle door de overheid wordt gewerkt.

Contacteer ons