Zoeken naar hygienisch

hygienisch
Hygiënisch NRC.
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste artikelen hebben we u cadeau gedaan.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: hygienisch. hygi ë nisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 zindelijk, schoon. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Hygiënisch zijn wikiHow.
English: Be Hygienic, Español: ser más higiénico, Deutsch: Hygienisch sein, Italiano: Curare la Propria Igiene, Português: Ter Higiene, Français: s'occuper' de son hygiène, etina: Jak být istotný, Ting Vit: Gi gìn v sinh cá nhân., Deze pagina is 1.373 keer bekeken.
Hygiënisch 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.woorden.org/woord/hygiënisch.: wat te maken heeft met het schoonhouden vb: het is niet hygiënisch om een vuile theedoek te gebruiken Synoniem: zindelijk. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordhygiÃnisch.: 1 Fris 2 Gezond 3 Gezondheid betreffende 4 Met betrekking tot de lichaamszorg 5 Zindelijk.
Hygiëne Wikipedia.
Hygiëne is een verzamelnaam voor alle handelingen en handelingswijzen die ervoor zorgen dat mensen en dieren gezond blijven door ziekteverwekkers uit de buurt te houden of een besmettingsbron te isoleren. Het woord is afkomstig van het Griekse woord Hygieia; was in de Griekse mythologie de godin van de gezondheid en reinheid.
hygiënisch Nederlands woordenboek Woorden.org.
EngelsHygienic: met betrekking tot de lichaamszorg. EngelsHygienic: met betrekking tot de lichaamszorg. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden eindigen op hygiënisch.: Hoe bekend is het woord? Uit onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek blijkt dat alle Nederlanders en Vlamingen het woord hygiënisch kennen.
Cursus Hygiënisch werken in de distributie met water hygiënecode drinkwater 2010.
In deze cursus leert deelnemer hoe je op verantwoorde wijze de hygiënische maatregelen treft of in acht neemt, die nodig zijn bij werkzaamheden aan drinkwaterleidingen. Met een certificaat van deze cursus voldoen medewerkers aan de Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven CKB.
Hygiëne RIVM.
Van douchen en handenwassen tot het schoonhouden van de keuken, het bewaren van etenswaren in de koelkast, het steriliseren en desinfecteren van voorwerpen of oppervlakken, maar ook het zuiveren van rioolwater. Deze pagina geeft een overzicht van de informatie van het RIVM over hygiëne en infectiepreventie.
Wat is hygiëne, NVZ Schoon, Hygiënisch, Duurzaam.
Alles wat u moet weten over de basisprincipes van een goede en gezonde hygiëne verzameld in één handzame brochure. De NVZ is de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van producten die te maken hebben met het reinigen, desinfecteren en onderhouden van de woon en werkomgeving.

Contacteer ons