Op zoek naar sokkel?

sokkel
Vind sokkels op Marktplaats.nl.
AANBIEDING Jøtul F 135 Sokkel actiemodel. Aanbieding jøtul f 135 sokkel van 2.095, Voor 1.780, Jøtul f 135 sokkel de jøtul f 135 is een moderne en stijlvolle ontworpen houtkachel. Voor woningen met een lage energiebehoefte, is deze kachel een ideale optie.
Huisaltaars en sokkels voor urnen; een bijzondere plek in huis om uw de urn met uw overleden dierbare te gedenken. Zoekt u een unieke urn, bijzonder assieraad of hoogwaardig monument?
Corten stalen sokkel / zuil. BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. RVS sokkel / zuil. BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. Huisaltaars / sokkels.: Een huisaltaar is een plek in huis waar u uw dierbare kunt gedenken.
Sokkels van Steen.
Stenen sokkels en zuilen. Kleine steenblokken zijn net als houten balken of kubussen uitstekend geschikt als sokkel voor kleine sculpturen, plastieken en objecten. Grotere massieve natuurstenen sokkels hebben door hun grote gewicht een haast onbegrensde draagkracht en kunnen afhankelijk van de steensoort zowel binnen als buiten opgesteld worden.
Eiken sokkel voordelig online, prachtige collectie eiken zuilen! HOUTvakman; De online hout specialist!
Eiken sokkel fijnbezaagd in drie varianten. Met een massieve eiken sokkel van topkwaliteit Europees eikenhout kiest u voor een robuuste en stoere sokkel, ook wel zuil genoemd, met een natuurlijke uitstraling. Bij HOUTvakman.nl kunt u een fijnbezaagde eikenhouten sokkel in drie verschillende varianten direct online bestellen.
Sokkels zuilen vitrines A-kwaliteit 25 soorten ook op maat.
Is de sokkel op voorraad, dan versturen wij uw bestelling in veel gevallen nog dezelfde dag. Indien de sokkel op maat wordt gemaakt of tijdelijk niet voorradig is, dan leest u per product wat de levertermijn is. Bekijk onze verzendmogelijkheden.
de Hazelaar Sokkels-consoles.
info, prijzen bestellen. Sokkel marmer wit massief gepolijst. info, prijzen bestellen. Sokkel marmer beige massief gepolijst. info, prijzen bestellen. Ronde sokkel marmer zwart massief gepolijst. info, prijzen bestellen. Sokkel dolomiet massief. info, prijzen bestellen. Sokkel dolomiet gezoet holplaatdikte 2 cm.
Sokkels te koop voor binnen en buiten.
De grote van de sokkel oppervlakte en hoogte is niet alleen afhankelijk van de grote van het beeld maar uiteraard mede sterk afhankelijk van waar u het betreffende beeld wilt plaatsen. Een algemene vuistregel is dat de verhouding sokkel versus beeld altijd meer moet zijn dan 13.
Sokkel voor uw zonnewijzer kopen? Frank.
Zo is gietijzer in massieve vorm erg zwaar, waardoor de sokkel een laag zwaartepunt krijgt. Een houten sokkel van hetzelfde formaat zal daarentegen minder stabiliteit kunnen bieden aan uw zonnewijzer. Het mooie van ons assortiment Gardexo sokkels is dat deze allemaal bestand zijn tegen de winterse vorst die we in Nederland maar al te goed kennen.
Sokkel kopen van beton of natuursteen Sokkels voor beelden.
U kunt een kleine sokkel los bestellen of direct meerdere. Ideaal voor kunstenaars. Sokkel kopen voor uw beeld voor in huis of in de tuin. U kunt online een sokkel voor uw tuinbeeld bestellen. Heeft u vragen over een sokkel kopen voor uw beeld?

Contacteer ons