Meer resultaten voor wasmachine afvoerslang verlengen

wasmachine afvoerslang verlengen
GAMMA Afvoerslang t.b.v. wasmachine 25, meter kopen? Wassen strijken.
Heb je een nieuwe wasmachine of vaatwasmachine aangeschaft? Deze wasmachine afvoerslang dient voor de afvoer van water naar de was of vaatwasmachine. De kwalitatief hoogwaardige slang biedt extra bescherming tegen lekkage door het gebruikte materiaal. Deze is geschikt voor iedere wasmachine met een 3/4" aansluiting.
KARWEI Wasmachine accessoires kopen?
Aanvoerslang wasmachine blauw 150 cm. Alleen in de bouwmarkt te koop. Alleen in de bouwmarkt te koop. Afvoerslang wasmachine grijs 150 cm. Sanivesk lekbak wasmachine wit 700 x 700 x 100 mm. Alleen in de bouwmarkt te koop. Alleen in de bouwmarkt te koop.
afvoerslang wasmachine verlengen FANtv.nl forum FANtv.nl.
Miss.D heeft een nieuw onderwerp gemaakt: afvoerslang wasmachine verlengen. Hallo, mijn nieuwe wasmachine heeft een iets kortere afvoerslang dan de oude en steekt daardoor niet diep genoeg in de afvoer. Volgens de bezorger is de afvoerslang eenvoudig te verlengen, maar ik weet niet waarmee.
Scanpart Langere Afvoerslang Uitrekbaar 12, 4 meter Coolblue.
Geachte dame/heer, De wasmachine afvoerslang is handig als men de afvoer/wasbak/toilet ver van de wasmachine heeft. De wasmachine afvoerslang kan goed met bochten gelegd worden, door het in-/uitschuif systeem blijven de bochten aardig zoals men ze maakt. Na gebruik, is deze weer inschuifbaar.
KW / Verlengen afvoerslang wasmachine forum.fok.nl.
Ik heb ook een soortgelijk probleem, maar woensdag komt er iemand langs om te kijken wat er mogelijk is. Klussen deel 1 en 2. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. 1 2 Verlengen afvoerslang wasmachine. Index klussen wonen.
Oplossing afvoerslang vaatwasser/wasmachine verlengen.
Oplossing afvoerslang vaatwasser/wasmachine verlengen. Nieuw onderwerp Reageren. Boukje op 27 November 2008, 1653: Oplossing afvoerslang vaatwasser/wasmachine verlengen. Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een verlengstuk voor de afvoer van een vaatwasser. bouwmarkt personeel keek me raar aan als ik er naar vroeg.

Contacteer ons