Meer resultaten voor stelvoet m6

stelvoet m6
Stelvoet conisch M6 x 30 mm Meubelvoeten en meubelglijders Meubelbeslag Houtbewerkers Baptist.nl.
Prijs per stuk. Stelvoet voor het bevestigen onder bijvoorbeeld een houten, metalen of kunststoffen werkbank of tafel. Met een stelvoet lost u o.a. oneffenheden in een vloer op. Met behulp van het M6 schroefdraad bevestigt u de stelvoet aan het gewenste meubelstuk.
Stelvoet PE Zamro.
Klik op de afbeelding om te vergroten. Stelvoet PE met verzinkte stelschroef en verchroomde kap. De stelvoeten zijn geschikt voor meubels en apparaten en kunnen belast worden tot 250 kg. Het lijkt erop dat JavaScript in de browser uitgeschakeld is.
Meubelvoeten kopen bij HORNBACH.
Bij HORNBACH draait alles om bouwen, wonen en tuin wij laten je zien hoe het moet en jij kunt aan de slag met je project! Met onze projecten stijg je boven jezelf uit; jij hebt de vaardigheden, wij de kennis!
Materiaal.nl: alles van kunststof en metaal.
We zijn overgelukkig met het resultaat van uw snelheid, uw meedenken en uw geduld. We hebben jullie materiaal in goede staat ontvangen en het past goed. Hartelijke dank en een groet, Hr Tuenter. Het pakket is binnen en gisteren de doppen geplaatst.
lf-af-d40-m6-l50-rvs.
Actuele status: levertijd uit voorraad, 1 dag. Stelvoet met kunststof draaibare voet met kogelgewricht. Voet met een gladde buitenzijde. Voet van glasvezel gevuld nylon. Spindel van RVS AISI304. Antislip/ antivibratie schijf van rubber. Voet diameter mm: 40. Spindel diameter: M6.
KIPP Stelvoeten met zeskant.
K0676 Stelvoeten met zeskant. Stelvoeten met zeskant. Beschrijving Grondstof: Polyethyleen. Opmerking: Stelvoet met zeskant-stelvlak. Download Hier is de informatie verzamelt als PDF.: Zoekt u CAD-gegevens? Deze vindt u direct in de producttabel. Technische gegevens K0676 Stelvoeten met zeskant. D1 H SW L Belastbaarheid.
Stelpoot 10 mm Klusspullen kopen? BESLIST.nl Laagste prijs online.
Stelpoot Stelvoet tandwielaandr. Eigenschappen: Stelvoet tandwielaandr. Fabrikantnummers: 481253598054 EAN nummer: 8713411127922 Inhoud verpakking: 1 Stuks Past in oa: ADG3550, GSI6998, ADG8967 Fabrikant: Originele fabrikant van het apparaat Apparaat merk: Whirlpool Aanvullende informatie: Typenummers: 000 270 52000, 270 52 DWF 406 W000, 270 52 DWF.
Stelvoeten met draadeindbevestiging EssentraComponents Benelux.
M24 x 3.006. M6 x 1.006. M8 x 1.2510. Meer Mogelijkheden Minder Mogelijkheden 13. Meer Mogelijkheden Minder Mogelijkheden 39. Meer Mogelijkheden Minder Mogelijkheden 28. Meer Mogelijkheden Minder Mogelijkheden 2. Meer Mogelijkheden Minder Mogelijkheden 3. Scheid elke term met een spatie. Zoeken naar selectiecriteria alle woorden. een van de woorden. de exacte zin. Selectiecriteria woorden uitsluiten alle woorden. een van de woorden. de exacte zin. naam en omschrijving product. alleen naam product. Prijs van Prijs tot. Prijs: van tot. Aantal resultaten per pagina. Bekijken 1 5. Sorteer op: Sluit het beste aan. Alfabetisch A Z. Alfabetisch Z A. Stud Mount Levelling Feet Rubber Rigid Base. Stelvoet met stift metalen zwenkvoet.
Stelpootjes Stelpoot Stelpoten.
Met behulp van deze montagegaten kan de stelvoet vastgezet worden aan de vloer. Ook zijn er beugels beschikbaar die over de stelvoet vallen met een montagegat waarmee de stelvoet vastgezet kan worden aan de vloer. Een stelvoet bestaat uit een voetbasis en een spindel.

Contacteer ons