Zoeken naar stelvoet m6

stelvoet m6
Stelvoet M6 x 30 mm. 10-070 1400.
Stelvoet M6 x 30 mm. Registreer U zelf. T: 033 258 07 88 Voor vragen en hulp. Stelvoet M6 x 30 mm. De prijzen in deze webshop zijn de actuele prijzen, deze kunnen verschillen van de prijzen in de catalogus.
Stelvoet, voor onderstel, voor Variant-C in de Häfele Nederland Shop.
Aanvullende producten en accessoires. Opvulring voor stelvoet. Stelvoet, voor onderstel, voor Variant-C. Let op de afbeelding kan een soortgelijk artikel weergeven. Selecteer een artikel via de tabel met kenmerken of de tabel met artikelen, om deze in de winkelwagen te leggen.
Stelvoet conisch M6 x 30 mm Meubelvoeten en meubelglijders Meubelbeslag Houtbewerkers Baptist.nl.
Prijs per stuk. Stelvoet voor het bevestigen onder bijvoorbeeld een houten, metalen of kunststoffen werkbank of tafel. Met een stelvoet lost u o.a. oneffenheden in een vloer op. Met behulp van het M6 schroefdraad bevestigt u de stelvoet aan het gewenste meubelstuk.
Stelvoet PE Zamro.
Klik op de afbeelding om te vergroten. Stelvoet PE met verzinkte stelschroef en verchroomde kap. De stelvoeten zijn geschikt voor meubels en apparaten en kunnen belast worden tot 250 kg. Het lijkt erop dat JavaScript in de browser uitgeschakeld is.
Stelpootjes Stelpoot Stelpoten.
Met behulp van deze montagegaten kan de stelvoet vastgezet worden aan de vloer. Ook zijn er beugels beschikbaar die over de stelvoet vallen met een montagegat waarmee de stelvoet vastgezet kan worden aan de vloer. Een stelvoet bestaat uit een voetbasis en een spindel.
Vind stelvoeten op Marktplaats.nl.
stelvoet 13 rond 30mm, M10 x 30mm. Ijzershop.nl in de webshop van ijzershop.nl vindt u profielen en platen van staal, aluminium, verzinkt, rvs, messing, cortenstaal en een groot aanbod ijzerwaren. Snelle levering 2 gratis zaagsnedes bij profielen 1 gratis knip bij plaatmetaal vaste verzendkosten: altijd 775, excl. M6 Luidspreker Stelvoeten.
Meubelpoten kopen? HORNBACH. Laagste Prijsgarantie.
Bij HORNBACH draait alles om bouwen, wonen en tuin wij laten je zien hoe het moet en jij kunt aan de slag met je project! Met onze projecten stijg je boven jezelf uit; jij hebt de vaardigheden, wij de kennis!
KIPP Stelvoeten met zeskant.
Stelvoeten met zeskant. Beschrijving Grondstof: Polyethyleen. Opmerking: Stelvoet met zeskant-stelvlak. Download Hier is de informatie verzamelt als PDF.: Zoekt u CAD-gegevens? Deze vindt u direct in de producttabel. Technische gegevens K0676 Stelvoeten met zeskant. D1 H H1 L SW Belastbaarheid.
Wilko-Gazu BV.
Uw kunt hier uw eigen artikelcode toevoegen. Artikelen die door u voorzien zijn van een eigen artikelcode zijn beschikbaar onder het tabblad Mijn Assortiment. Tevens worden de artikelcodes meegenomen in de zoekresultaten, zodat u kunt zoeken op uw eigen artikelcodes.

Contacteer ons