Meer resultaten voor easy drain multi

easy drain multi
Douchegoten Easy Drain Douchen in alle vrijheid.
Met Easy Drain Compact kiest u voor de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Easy Drain Compact Wall is speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de wandtegel en uitgerust met een eenvoudig reinigbaar sifon met een zéér hoge afvoercapaciteit. Waarom een douchegoot kiezen?
Easy Drain Multi Serie Douchegoten.
Home Douchegoten Multi. Easy Drain Multi is multifunctioneel met nagenoeg onbeperkte toepassingen. Het unieke gepatenteerde sifonhuis is inkortbaar en heeft een 360 graden draaibare aansluiting. Bovendien is het mogelijk om het sifonhuis van tevoren in de vloer te plaatsen, om in een latere fase af te monteren.
Easy Drain Multi Multifunctionele Douchegoot.
Easy Drain Multi, de meest multifunctionele douchegoot ter wereld, heeft diverse roosteruitvoeringen en vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden. Het sifonhuis kan naar wens in hoogte worden versteld en wordt geleverd met 3 watersloten. Indien gewenst zijn andere typen sifonhuizen separaat te bestellen.
Easy Drain Multi Wall Multifunctionele Douchegoot.
Home Douchegoten Multi Multi TAF Wall. Multi TAF Wall. Easy Drain Multi, de meest multifunctionele douchegoot ter wereld, speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de wandtegel met een flexibele zelf klevende wandafdichting. De Multi TAF Wall is uitgerust met het TAF-systeem en WPS voor 100% waterdichtheid.
Multi Excentrisch Easy Drain.
Easy Drain Multi met afvoer links of rechts omkeerbaar is ideaal voor voor renovatie of nieuwbouw. Doorgaans wordt het traditionele doucheputje uit praktisch oogpunt getekend in de hoek van doucheruimte. Wanneer in een later stadium de eindgebruiker een douchegoot wenst, is dit model de ideale vervanger van het doucheputje.
Easy Drain Multi TAF Multifunctionele Douchegoot.
Home Douchegoten Multi Multi TAF. Easy Drain Multi, de meest multifunctionele douchegoot ter wereld, heeft een in hoogte verstelbaar TAF rooster en fabrieksmatig aangebracht waterdicht doek. Hierdoor sluit deze naadloos en waterdicht aan op uw badkamervloer. Deze serie wordt compleet met omkeerbaar rooster Tegel / Zero geborsteld RVS geleverd.
Easy Drain Multi Wall Multifunctionele Douchegoot.
Home Douchegoten Multi Multi Wall. Easy Drain Multi, de meest multifunctionele douchegoot ter wereld, heeft diverse roosteruitvoeringen en vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden. Het sifonhuis kan naar wens in hoogte worden versteld en wordt geleverd met 3 watersloten. Indien gewenst zijn andere typen sifonhuizen separaat te bestellen.
Multi RVS Flens Easy Drain.
Home Douchegoten Multi Multi RVS Flens. Multi RVS Flens. Eenvoudig te verwerken. De Easy Drain Multi is de ideale oplossing voor iedere type badkamer. Dankzij de modulaire opbouw selecteert u zelf een inbouwdeel met het rooster. De rondom voor gemonteerde, metalen flens is ideaal voor de tegelzetter.

Contacteer ons