Op zoek naar wasmachine aansluiten?

wasmachine aansluiten
Wasmachine aansluiten, een stappenplan van Loodgieter Nu!
Zo adviseren wij u over het aanleggen van de aansluiting, kraan en afvoer, het installeren van een waterslot en slang, en de verbinding met de trekschakelaar. Met behulp van de tips van onze professionals wordt het aansluiten van de wasmachine een stuk eenvoudiger.
Hoe kan ik mijn wasmachine aansluiten.
Controleer altijd even of er de passende aanvoer en afvoerslangen bij de wasmachine geleverd worden of dat je de slangen van je oude wasmachine kunt gebruiken. Plaats de wasmachine niet zonder steunbeugel, de kans op wateroverlast is dan erg groot. Tips voor het aansluiten van een wasmachine, Livios.
How-To: Wasmachine Aansluiten, Zo doe je het!
Voila, je wasmachine is veilig en netjes aangesloten. Ook staat hij waterpas waardoor hij minder snel kapot gaat. Heb je nu meer vragen of wil je nog meer tips over het gebruik van je wasmachine. Kijk dan verder op onze website. How-To: Wasmachine aansluiten.
Klusvideo Wasmachine aansluiten YouTube.
Sjoerd Hiemstra 279647, views. Instructievideo Hoe kan ik mijn oude wasmachine loskoppelen? Coolblue 24593, views. Sanivesk demo Wasmachine aansluiten. casperdegeus 3030, views. BH beugel verwijderen Miele wasmachine Duration: 412. Pascal de Weerd 170017, views. De Rekenkamer Wat kost een wasmachine?
Het aansluiten van een wasmachine huisentuinmagazine.
Het aansluiten van een wasmachine. Denkt u ook weleens met medelijden aan al die vrouwen die vroeger hun was op de hand moesten doen? En bent u dan ook zo blij met de wasmachines die we tegenwoordig hebben? Een wasmachine werkt uiteraard alleen goed als deze ook goed is aangesloten.
Hoe sluit ik mijn wasmachine aan? Coolblue.
De volgende stap is het aansluiten van de watertoevoerslang. Sluit de slang aan op de waterkraan en vervolgens op de wasmachine zelf. Doorgaans zit deze aansluiting aan de achterkant van de wasmachine in de rechterbovenhoek. Raadpleeg de handleiding als je de aansluiting niet kan vinden.
Praxis laat zien hoe je een wasmachine kunt aansluiten YouTube.
Sanivesk demo Wasmachine aansluiten. casperdegeus 3030, views. Praxis laat zien hoe je een stekker kunt aansluiten Duration: 236. PraxisBouwmarkt 60531, views. 123 videos Play all Praxis Eigen Huis Tuin 2016 2017 PraxisBouwmarkt. Een vaatwasser aansluiten stap voor stap uitgelegd Doe-het-zelf Duration: 301.

Zet de wasmachine eerst op zijn plaats voor je de slang monteert. Monteer dan de steunbeugel op de muur aan de achterzijde van de wasmachine. Zorg ervoor dat de beugel boven de afvoerbuis hangt. Dit voorkomt dat de slang in de knoop raakt.
Wasmachine aansluiten Huishoudtoestellen Livios.
Stap 1: wateraanvoer. De meest eenvoudige oplossing is de aanvoerdarm aansluiten op de leiding van de wastafelkraan of met behulp van een T-stuk door solderen of met knelkoppelingen een aftakking te maken die je tot net naast de wasmachine laat uitkomen en vervolgens een stopkraan te monteren.

Contacteer ons